2 طرز تهیه خورش به خوشمزه و مجلسی با مرغ و گوشت
به گزارش کلوب آگهی، خورش به یکی از خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که معمولاً در فصل پاییز طبخ می گردد و عطر و طعم فوق العاده ای دارد. بعضی افراد در طرز تهیه خورش به خانگی از گوشت گوسفندی استفاده می نمایند و بعضی دیگر این غذای خوشمزه را با مرغ درست می نمایند. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران می توانید با طرز تهیه خورش به خوشمزه خانگی به چند روش مختلف و بعلاوه فوت و فن های تهیه این غذا آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص طرز تهیه خورش به شیرین و خوشمزه پاسخ خواهیم داد.
طرز تهیه خورش به
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مدت زمان پخت خورش به: 1 ساعت
اندازه کالری در هر 100 گرم خورش به: 184 کالری
مواد لازم برای تهیه خورش به با گوشت
- به: 3 عدد
- پیاز: 1 عدد
- گوشت گوسفندی: 300 گرم
- رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: به اندازه لازم
- فلفل سیاه: به اندازه لازم
- زردچوبه: به اندازه لازم
- شکر: به اندازه لازم
- آبلیمو: به اندازه لازم
- دارچین: به اندازه لازم
- زعفران دم نموده: 2 قاشق مربا خوری
مراحل طرز تهیه خورش به شیرین
خورش به یکی از خوشمزه ترین خورش های پاییزی است که با استفاده از تکه های به و گوشت گوسفندی درست می گردد. در ادامه می توانید با طرز تهیه خورش به مجلسی آشنا شوید.
مرحله اول؛ تفت دادن پیاز و گوشت
در اولین مرحله از طرز تهیه خورش به خوشمزه خانگی باید پیاز را نگینی خرد نموده و به همراه گوشت خوب تفت دهید. ادویه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید و همراه اندازهی آب بگذارید روی شعله میانه تا گوشت خوب پخته گردد.
مرحله دوم؛ خرد کردن و تفت دادن به
در این مرحله از طرز تهیه خورش به باید به ها را بشویید و سپس آن ها را پوست کنده و به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. سپس کمی روغن در ماهیتابه بریزید و به ها را کمی تفت دهید تا یک اندازهی تغییر رنگ دهند.
مرحله سوم، اضافه کردن به
بعد از این که به را با اندازهی روغن تفت دادید، در این مرحله باید به را به گوشت پخته شده اضافه کنید.
مرحله چهارم؛ آماده کردن خورش به
در آخرین مرحله از طرز تهیه خورش به باید را کمی تفت دهید و داخل خورش بریزید. اگر رب شما کمرنگ است می توانید اندازه آن را به دلخواه خود تغییر دهید. وقتی به ها پخته شدند شکر و آبلیمو را بسته به ذائقه اضافه کنید. کمی زعفران در خورش بریزید و سپس طعم آن را بچشید اگر خوب بود بعد از 5 دقیقه خورش شما آماده است و می توانید آن را میل کنید.
طرز تهیه خورش به با مرغ
برای تهیه خورش به با مرغ می توانید به جای گوشت از تکه های مرغ بهره ببرید. برای این کار باید پیاز را کمی تفت دهید و سپس مرغ را همراه با ادویه ها در روغن سرخ کنید. اندازهی آب به آن اضافه کنید تا مرغ ها بپزند. درنهایت می توانید به تفت داده شده و سایر طعم دهنده را اضافه کنید تا خورش به را با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید تا جا بیفتد.
نکات و فوت و فن های طرز تهیه خورش به
*برای تهیه خورش به نباید را خیلی نازک و یا ریز خرد کنید. در این صورت به در خورش له می گردد و ظاهر بدی پیدا می نماید.
*تفت دادن به قبل از اضافه کردن آن به خورش موجب می گردد تا در زمان پخت له نگردد.
*اضافه کردن شکر به خورش به کاملاً اختیاری است. در صورت تمایل می توانید این خورش را بدون شکر نیز آماده کنید.
*در طرز تهیه می توانید لیمو ترش را حذف کنید و برای طعم دادن به خورش از اندازهی رب انار ملس بهره ببرید.
*در از تکه های گوشت و آلو خورشتی شیرین در خورش استفاده می گردد.
*برای می توانید اندازهی لپه نیز به خورش اضافه کنید تا خورش شما مقوی تر گردد.
*در طرز تهیه خورش به قیمه می توانید در کنار رب گوجه فرنگی از اندازهی گوجه فرنگی رنده شده نیز بهره ببرید.
*در صورت تمایل می توانید اندازهی یا ادویه خورشتی نیز به خورش به آلو اضافه کنید.
*می توانید در طرز تهیه خورش به از آلو بخارا یا آلو سیاه بهره ببرید.
*اضافه کردن سیب زمینی به خورش به طعم بی نظیری می بخشد و موجب لعابدار شدن و غلیظ شدن خورش به می گردد.
سوالات متداول
طرز تهیه خورش به با گوشت چرخ نموده چگونه است؟
در طرز تهیه خورش به با گوشت چرخ نموده می توانید گوشت چرخ نموده را با پیاز و کمی نمک، فلفل و زردچوبه ترکیب کنید. سپس گوشت ها را به شکل قلقلی درست کنید و در روغن تفت دهید. در نهایت می توانید قلقلی ها را به خورش اضافه کنید.
طرز تهیه خورش به و سیب چگونه است؟
طرز تهیه خورش به و سیب درست شبیه به خورش به معمول است، تنها باید برای تهیه این خورش در کنار تکه های به از چند تکه سیب نیز بهره ببرید.
منبع: افق کوروش