فلافل آبادانی، یک غذای خوشمزه و پر هوادار

به گزارش کلوب آگهی، فلافل آبادانی یک غذای خوشمزه و پر هوادار در بین فست فودی های سالم به حساب می آید.

فلافل آبادانی، یک غذای خوشمزه و پر هوادار

از پروفایل اینستاگرام بهروز ازند دیدن نمایید.

به گزارش از ،فلافل را در هر شهری می توانیم مزه کنیم اما آنچه که در آبادان تجربه می کنید یک طعم اصیل است. فلافل آبادانی از غذاهای خوشمزه آبادان است که ظاهر ساده اما مزه ای فوق العاده دارد. این غذا به صورت ساندویچ سرو می گردد و در کنار فلافل ها خیار شور، پیاز، جعفری و گوجه قرار می گیرد. برای طبخ این غذا ابتدا باید نخود را خیس و سپس چرخ کنید، خمیر نخود با ادویه های مختلف ترکیب می گردد و در روغن فراوان و داغ سرخ می گردد.

مواد لازم 250 گرم نخود1 عدد پیاز3 حبه سیر1 قاشق مرباخوری رب گوجه1 عدد سیب زمینی آبپز2 قاشق چایخوری ادویه کاری نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد) سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد به جامانده را به مایه نخود اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. گفتنی است قبل از سرخ کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر گردد با این کار فلافل ترد خواهد شد.

1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.

2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده گردد.

3- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.

4-برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده گردد برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد.

د

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cloobagahi.ir شناسه مطلب: 717

به "فلافل آبادانی، یک غذای خوشمزه و پر هوادار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فلافل آبادانی، یک غذای خوشمزه و پر هوادار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید