طرز تهیه دمی عدس بدون گوشت؛ راحت و فوری

به گزارش کلوب آگهی، دمی ها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما می توانید به راحتی آن ها را در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه دمی عدس بدون گوشت؛ راحت و فوری

به گزارش بهترین ها، این بار قرار است دمی را با عدس و سیب زمینی تهیه کنید و اصلا نیازی به گوشت و مرغ ندارید و این دمی را می توانید در کنار سالاد یا ترشی میل کنید.

دمی عدس شبیه به عدس پلو خودمان است با کمی تغییرات که قرار است بجای گوشت و مرغ از سیب زمینی مکعبی و رب بهره ببرید. می توانید برای خوشمزه تر شدن دمی از آب گوشت یا عصاره مرغ نیز بهره ببرید.

مواد لازم

عدس 1 پیمانه

برنج 3 پیمانه

سیب زمینی 1 عدد

پیاز 1 عدد

گوجه 2 عدد

سیر 2 حبه

رب 1 ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، پودر سیر به اندازه لازم

طرز تهیه دمی عدس

مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر

در ابتدا عدس را تمیز کنید و برای نیم ساعت بهتر است خیس کنید، برنج را نیز بشورید و خیس کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک گردد و بعد سیر رنده شده را به همراه ادویه های گفته شده تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند گردد.

مرحله دوم: افزودن سیب زمینی

در ادامه سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه گوجه فرنگی نگینی شده به پیاز اضافه کنید، می توانید گوجه فرنگی را پوره یا رنده نیز بکنید، ولی اگر دوست دارید داخل پلو دیده گردد می توانید گوجه را نگینی خرد کنید و مواد را کمی تفت دهید.

مرحله سوم: تهیه دمی عدس

در ادامه نوبت اضافه کردن رب می باشد و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و برای 10 الی 15 دقیقه درب تابه را قرار دهید تا سبزیجات پخته گردد. حالا باید عدس و برنج را اضافه کنید و باید نسبت آب را اضافه کنید، برای دمی ها باید اندازه آب کمی کمتر از یک بند انگشت باشد که برنج شفته نگردد و در این مرحله می توانید عصاره مرغ یا گوشت بهره ببرید و صبر کنید تا آب بجوشد و تمام گردد و درب قابلمه را برای 45 دقیقه قرار دهید تا پخته گردد. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت دمی عدس

می توانید به دلخواه از گوشت و مرغ نیز بهره ببرید.

می توانید از پودر گوجه و پیاز نیز بهره ببرید.

دارچین را اصلا حذف نکنید، زیرا طعم فوق العاده به پلو می دهد.

سیر را زیاد تفت ندهید وگرنه عطر آن از بین می رود.

می توانید فقط از رنده گوجه فرنگی بهره ببرید.

اگر اندازه آب را بیشتر بریزید برنج شفته می گردد و می توانید در انن ها به دلخواه کمی کره یا روغن روی مواد بریزید.

منبع: فرارو
انتشار: 24 خرداد 1402 بروزرسانی: 24 خرداد 1402 گردآورنده: cloobagahi.ir شناسه مطلب: 2222

به "طرز تهیه دمی عدس بدون گوشت؛ راحت و فوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمی عدس بدون گوشت؛ راحت و فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید