طرز تهیه مُسما ترش، غذای محلی جهرمی ها

به گزارش کلوب آگهی، اگر دلتان یک شام ساده و سبک می خواهد حتماً مسما ترش جهرمی ها را امتحان کنید. غذایی راحت و بی دردسر و البته بسیار خوشمزه و لذیذ. جهرمی های قدیمی این غذا را در اجاق و روی صافی های قدیمی درست می کردند؛ اما حالا که اجاق نیست می توانید این غذا را روی گاز درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه مُسما ترش، غذای محلی جهرمی ها

مواد لازم برای 2 نفر

3 عدد بادمجان قلمی

2 عدد گوجه فرنگی

1 عدد پیاز

به مقدار لازم سیب ترش و آلو

به مقدار لازم نمک و فلفل

روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. بادمجان ها را پوست بکنید و از طول برش بدهید، سپس آنها را در آب نمک بخوابانید. بعد از 10 دقیقه بادمجان ها را از آب نمک دربیاورید و بگذارید آبش خشک شود.

2. حالا گوجه ها و پیاز را حلقه حلقه کنید و در تابه بدون روغن آنها را با بادمجان ها کباب کنید.

3. بادمجان ها را بعد از کباب کردن درون ظرفی بچینید، سپس گوجه، پیاز، سیب ترش و آلو را روی آ نها بریزید و باکمی روغن زیتون و نمک و فلفل بگذارید 20 دقیقه روی حرارت کم بماند.

نکته

سیب ترش را نگینی خردکنید. آلو را هم می توانید رنده یا خردکنید و بعد روی بادمجان ها بریزید.

بعد از کباب کردن بادمجان و گوجه و پیاز می توانید بدون پخت آن را سرو کنید. جهرمی های قدیمی این غذا را بعد از کباب کردن سرو می کردند.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 شهریور 1402 بروزرسانی: 6 شهریور 1402 گردآورنده: cloobagahi.ir شناسه مطلب: 2250

به "طرز تهیه مُسما ترش، غذای محلی جهرمی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مُسما ترش، غذای محلی جهرمی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید