کیک پنیری برنج با سبزیجات

به گزارش کلوب آگهی، غذای اصلی ما ایرانی ها را برنج تشکیل می دهد اما برنج را به غیر از کته و آبکش می توان به روش های دیگر هم تهیه کرد.

کیک پنیری برنج با سبزیجات
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت
  • تعداد: 4 تا 6 نفر

مواد لازم

  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 4 پیمانه آب مرغ
  • 2.5 پیمانه برنج دانه بلند
  • یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • ¼ پیمانه روغن زیتون
  • 3 تا 4 عدد رازیانه کوچک، خرد شده
  • 3 تا 4 حبه سیر رنده شده
  • یک عدد پیاز میانه خرد شده
  • یک مشت کوچک کشمش طلایی (اختیاری)
  • نصف پیمانه سبزیجات خرد شده (ترخون، آویشن و جعفری)
  • جوز هندی
  • 3/4 پیمانه خرده های نان باگت

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کیک را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2- در یک قابلمه کوچک، آب مرغ، برنج، یک پیمانه آب و کره را بریزید و بگذارید تا بجوشد. سپس هم بزنید و در قابلمه را بگذارید تا به مدت 17 دقیقه بپزد و برنج نرم گردد. پنیر و نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس از روی شعله بردارید تا خنک گردد.

3- نیمی از مخلوط برنج را داخل قالب بریزید و فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد.

4- روغن زیتون را در تابه روی شعله ملایم گرم کنید. رازیانه، سیر، پیاز، کشمش و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. سبزیجات را اضافه کنید. خیلی کم جوزهندی داخل آن رنده کنید. تا زمانی تفت دهید که سبزیجات رنگشان تغییر کند و تیره شوند. سپس از روی حرارت بردارید و داخل قالب روی برنج بریزید. باقی برنج را روی سبزیجات بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. روی همه مواد کره بریزید و به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته و سطح آن طلایی گردد.

5- این کیک را باید گرم سرو کنید.

منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: cloobagahi.ir شناسه مطلب: 2080

به "کیک پنیری برنج با سبزیجات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک پنیری برنج با سبزیجات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید