کیک پنیری برنج با سبزیجات
به گزارش کلوب آگهی، غذای اصلی ما ایرانی ها را برنج تشکیل می دهد اما برنج را به غیر از کته و آبکش می توان به روش های دیگر هم تهیه کرد.
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: یک ساعت
- تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 4 پیمانه آب مرغ
- 2.5 پیمانه برنج دانه بلند
- یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
- نمک و فلفل سیاه
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- 3 تا 4 عدد رازیانه کوچک، خرد شده
- 3 تا 4 حبه سیر رنده شده
- یک عدد پیاز میانه خرد شده
- یک مشت کوچک کشمش طلایی (اختیاری)
- نصف پیمانه سبزیجات خرد شده (ترخون، آویشن و جعفری)
- جوز هندی
- 3/4 پیمانه خرده های نان باگت
طرز تهیه
1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کیک را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2- در یک قابلمه کوچک، آب مرغ، برنج، یک پیمانه آب و کره را بریزید و بگذارید تا بجوشد. سپس هم بزنید و در قابلمه را بگذارید تا به مدت 17 دقیقه بپزد و برنج نرم گردد. پنیر و نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس از روی شعله بردارید تا خنک گردد.
3- نیمی از مخلوط برنج را داخل قالب بریزید و فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد.
4- روغن زیتون را در تابه روی شعله ملایم گرم کنید. رازیانه، سیر، پیاز، کشمش و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. سبزیجات را اضافه کنید. خیلی کم جوزهندی داخل آن رنده کنید. تا زمانی تفت دهید که سبزیجات رنگشان تغییر کند و تیره شوند. سپس از روی حرارت بردارید و داخل قالب روی برنج بریزید. باقی برنج را روی سبزیجات بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. روی همه مواد کره بریزید و به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته و سطح آن طلایی گردد.
5- این کیک را باید گرم سرو کنید.
منبع: فوت و فن