طرز تهیه کیک کاراملی بادام زمینی با مربای شیر
به گزارش کلوب آگهی، اگر از علاقه مندان به بادام زمینی یا کره بادام زمینی هستید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کیک کاراملی بادام زمینی را امتحان کنید. برای تهیه این کیک کاراملی به جای کارامل از مربای شیر (کاتلا) استفاده شده است. کاتلا نوعی دسر تهیه شده از شیر است. طعم این محصول لبنی بسیار نزدیک به طعم کارامل است. برای تهیه مربای شیر از هیچ گونه شکر افزوده ای استفاده نشده و شیرینی آن از قند موجود در لاکتوز شیر نشات می گیرد. به علاوه این که خاطر مقادیر زیاد کلسیم و پروتئینی که دارد، جایگزین کردن آن را به جای کارامل به خوبی توجیه می نماید. ترکیب بادام زمینی با مربای شیر در این دسر کیک به عنوان فیلینگ استفاده شده است که در ادامه طرز تهیه این دسر کیک خوشمزه آموزش داده می گردد. پس
مواد لازم برای کیک کاراملی بادام زمینی
- کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله (نرم شده) خرید آنلاین 200 گرم
- کره بادام زمینی سه قاشق غذاخوری
- تخم مرغ بزرگ چهار عدد
- شکر 200 گرم
- ماست چکیده کاله خرید آنلاین 150 گرم
- آرد (برای فیلینگ و روکش کیک) 200 گرم
- بادام زمینی (بو داده) 50 گرم
- پودر قند یک قاشق غذاخوری
- شکلات شیری (تقریبا خرد شده) 100 گرم
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- کاتلا خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
مراحل تهیه کیک کاراملی بادام زمینی
مرحله اول
برای آغاز مراحل آماده سازی کیک کاراملی بادام زمینی ضروری است فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تا به سراغ مراحل بعدی می ریود فر هم داغ شده است. اما پیش از آن، دو عدد قالب کیک به قطر 20 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله دوم
در این مرحله کره، سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی، تخم مرغ، شکر و ماست چکیده را داخل یک کاسه بریزید. با همزن برقی آغاز به همزدن مواد کنید تا زمانی که یک دست و کرمی شکل شوند. بعد از این مرحله، آرد را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کنید. در حین اضافه کردن مرحله ای آرد، همچنان به همزدن ادامه دهید تا موادتان گلوله گلوله نشوند.
مرحله سوم
مخلوط مواد آماده شده را بین دو قالب تقسیم نموده و به یاری یک کاردک روی خمیر را صاف کنید. قالب ها را به مدت نیم ساعت داخل فر که از قبل داغ نموده بودید، قرار دهید تا رنگشان طلایی گردد.
مرحله چهارم
زمانی که کیک در فر در حال آماده شدن است، بادام زمینی بو داده شده را همراه پودر قند و نصف قاشق چای خوری آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. تا زمانی که مواد به غلظت رسیده و چسبناک شوند باید روی حرارت بمانند. بعد از این مرحله، مواد را داخل سینی فر بریزید تا با حرارت فر کیک شما آماده گردد.
مرحله پنجم
بعد از این که کیک ها طلایی رنگ شدند و خوب پف کردند، آن را از فر خارج کنید. حدود پنج دقیقه آن ها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس، از قالب بیرون آورده و روی قفسه فر بگذارید تا کاملا خنک شوند. حواستان باشد که اگر کیک به مقدار کافی سرد نگردد، ممکن است خوب از قالب خارج نگردد.
مرحله ششم
در همین حین که فر هنوز روشن است، آجیل ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بو داده شوند. پس از این مدت، روی آن ها را با سس کارامل بپوشانید.
مرحله هفتم
بعد از این که آجیل ها را با سس کارامل پوشاندید، شکلات و شیر را داخل یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا شکلات ذوب گردد.
مرحله هشتم
اکنون یکی از کیک ها را داخل یک بشقاب بزرگ قرار دهید. روی کیک را با دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی بپوشانید و سپس، آن را به کاتلا (مربای شیر) آغشته کنید. به یاری یک کاردک کاتلا را خوب پخش کنید. دومین کیک اسفنجی را روی این لایه قرار دهید و آن را به شکلات ذوب شده آغشته کنید. بعد از آن، بادام زمینی بو داده شده را روی کیک بریزید. کیک شما آماده است. نوش جان!
نکات طرز تهیه کیک بادام زمینی
- اگر دو عدد قالب کیک ندارید، می توانید تمام مایه کیک را داخل یک قالب ریخته و بعد از پخت کیک را نصف کنید.
- استفاده از کاتلا طعم این کیک را چند برابر مجذوب کننده تر می نماید؛ به علاوه این که شیرینی این محصول از قند شیر است و شکر افزودنی ندارد. درست است که مربای شیر و کارامل طعمی بسیار نزدیک به هم دارند، اما بین کاتلا و کارامل تفاوت های زیادی وجود دارد. اگر به رژیم سالم و مقوی اهمیت می دهید، توصیه می کنیم به جای کارامل از این دسر خوشمزه بهره ببرید.