طرز تهیه دسر توت فرنگی (ساده و با خامه)
به گزارش کلوب آگهی، یکی از چیزهایی که رنگ و لعاب میز پذیرایی شما را بیشتر می نمایند، دسرهای رنگارنگی هستند که با انواع میوه های فصل تهیه می شوند. این دسرهای دلچسب، در ترکیب با موادی مانند شیر، نشاسته، خامه و … طعم های متنوعی پیدا می نمایند که حتما برای مهمان های شما هم قابل توجه خواهند بود. این بار هم در آشپزخانه خبرنگاران، به سراغ یک میوه محبوب و همه پسند؛ یعنی توت فرنگی رفته ایم و قصد داریم چند رسپی متنوع برای طرز تهیه دسر توت فرنگی را به شما معرفی کنیم. پس تا خاتمه با ما همراه باشید.
دسر توت فرنگی | |
زمان آماده سازی | 1 ساعت |
زمان تهیه | 4 ساعت |
اندازه سختی | سختی میانه |
اندازه کالری در هر 100 گرم | بیش از 266 کالری |
دسر خوش رنگ توت فرنگی
دستوری که در ادامه خواهید خواند، یکی از ساده ترین روش های طرز تهیه دسر توت فرنگی است که تنها با داشتن اندازهی شیر به عنوان ماده یاریی، می توانید آن را درست کنید و یک دسر شکیل مجلسی داشته باشید. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه آن آمده است:
مواد لازم برای طرز تهیه دسر توت فرنگی
مواد لازم برای طرز تهیه دسر توت فرنگی به شرح زیر است:
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
ژله توت فرنگی | 2 بسته |
آب جوش | 2 لیوان |
آب سرد | 1 لیوان |
توت فرنگی | به اندازه کافی |
شیر | 1 لیوان |
مراحل طرز تهیه دسر توت فرنگی
حداقل 30 دقیقه پیش از آغاز کار، شیر را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد، سپس مراحل کار را مطابق شرح زیر پیش ببرید:
- مرحله اول: 1 بسته ژله را داخل آب جوش ریزید و به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) حرارت دهید تا ذرات ژله به طور کامل حل شوند.
- مرحله دوم: در ادامه، کاسه حاوی ژله را از روی حرارت بردارید و 1 لیوان آب سرد درون آن بریزید.
- مرحله سوم: نصف حجم لیوان های دسر را با توت فرنگی پر کنید. سپس، نصف مایه ژله توت فرنگی را کنار بگذارید و به جامانده را تا حدی که روی توت فرنگی ها را بپوشاند، درون لیوان ها بریزید.
- مرحله چهارم: لیوان ها را درون یخچال قرار دهید و 40 دقیقه صبر کنید تا حالت نیم بند به خود بگیرند.
- مرحله پنجم: بسته دوم پودر ژله را مطابق قبل، با آب جوش ترکیب نموده و به روش بن ماری حرارت دهید و صبر کنید تا ذرات ژله کاملا حل شوند.
- مرحله ششم: در ادامه طرز تهیه دسر توت فرنگی، ظرف ژله را از روی حرارت برداشته و در آشپزخانه قرار دهید تا هم دمای محیط گردد. سپس، شیر را به آن اضافه کنید.
- مرحله هفتم: لیوان های ژله را که حالا فرمی نیم بند دارند، از یخچال بیرون بیاورید و دو سوم حجم به جامانده آن ها را با ژله ترکیبی با شیر پر کنید.
- مرحله هشتم: برای بار دوم لیوان ها را به یخچال منتقل کنید و حدود نیم ساعت دیگر صبر کنید تا لایه دوم دسر هم حالتی نیم بند بگیرد.
- مرحله نهم: در این مرحله، باز هم لیوان ها را از یخچال خارج کنید و به جامانده ژله ساده توت فرنگی را که کنار گذاشته بودید، به عنوان آخرین لایه داخل لیوان ها بریزید.
- مرحله دهم: 4 ساعت زمان ضروری است تا لایه های دسر توت فرنگی کاملا بسته و آماده سرو شوند. پس از این مدت، لیوان ها را از یخچال خارج کنید و آن ها را با تکه های توت فرنگی و اندازهی خامه قنادی، تزئین کنید. در کنار این دسر، اگر به دسرهای میوه ای علاقمندید، تماشا طرز تهیه دسر هلو هم خالی از لطف نخواهد بود.
طرز تهیه دسر توت فرنگی با خامه
حالا که حرف خامه به میان آمد، بد نیست بدانید که از خامه هم می توان در ترکیبات نوعی دسر توت فرنگی استفاده کرد. این دستور، شباهت زیادی به طرز تهیه دسر شاتوت دارد و به شرح زیر تهیه می گردد:
در طرز تهیه دسر توت فرنگی دو لایه، ابتدا لایه اول را با ترکیب پودر ژله توت فرنگی و اندازهی توت فرنگی ساده آماده کنید. برای لایه دوم، از ترکیب شیر، نشاسته، آرد، پودر ژلاتین، شکر، وانیل و خامه صبحانه، مایه ای شبیه فرنی درست نموده و آن را با بیسکوییت خرد شده و مغزیجاتی مانند گردو و پسته مخلوط کنید.
پس از اینکه لایه اول ژله خود را در یخچال گرفت، لایه دوم را روی آن بریزید و ظرف دسر را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا در نهایت، یک دسر دو لایه مجذوب کننده و اشتهابرانگیز داشته باشید.
به وقت شادی و مهمانی، فقط دسر توت فرنگی
طرز تهیه دسر توت فرنگی را برای شما شرح دادیم و شما را با نوع خامه ای آن آشنا کردیم. سعی کنید حتما این دسرها را تهیه کنید و در دورهمی های خانوادگی و مهمانی های رسمی تان روی میز بچینید. البته، اگر وقت کافی برای تهیه آن را ندارید، می توانید از سرویس سفارش آنلاین شیرینی خبرنگاران یاری بگیرید. با این سرویس می توانید انواع دسر موردعلاقه خود را سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید.
منبع: اسنپ فود