سرفه و ریزش مو نشان از باقی ماندن عفونت در بهبودیافتگان کرونا دارد
به گزارش کلوب آگهی، رییس انجمن متخصصان داخلی ایران معتقد است که بهبودیافتگان کرونا که هنوز سرفه می کنند یا با ریزش شدید مو روبرو هستند، ممکن است هنوز مقادیری از عفونت ناشی از کرونا در بدن آنها باقی مانده باشد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، دکتر ایرج خسرونیا گفت: ادامه داشتن سرفه های خشک و ریزش مو به رغم بهبودی به ظاهر کامل مبتلایان به کرونا، به رغم منفی شدن نتیجه تست کرونا نشان از وجود برخی عفونت ها یا آثار به جای مانده از ویروس کرونا در بدن دارد.
وی با تاکید بر اینکه افراد سالم و حتی بهبودیافتگان بیماری کرونا باید تا زمان ریشه کنی این ویروس با رعایت پروتکل های بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک مراقب سلامت خود باشند، گفت: آثار به جای مانده از ویروس کرونا که معمولا با ادامه سرفه های خشک، ریزش مو و غیره خود را در بدن افراد بهبودیافته نشان می دهد، حاکی از عدم ریشه کنی این بیماری به صورت کامل در بیماران است.
خسرونیا گفت: بهبودیافتگان بیماری کرونا در صورت ادامه فرایند بیماری باید این مهم را جدی بگیرند زیرا احتمال درگیری دوباره به کرونا پس از گذشت چند ماه ، دور از انتظار نیست.
این پزشک متخصص داخلی با بیان اینکه استفاده از واکسن کرونا پرهیز غذایی خاصی ندارد، ادامه داد: مردم سعی کنند پس و پیش از ترزیق واکسن کرونا از داروهای دارای مسکن استفاده نکنند اما در صورت نیاز حتما باید با نظر پزشک متخصص خود داروهای مورد نیاز را مصرف کنند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید 19 از اواخر سال 2019 در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه دنیا منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت دنیای در اسفند 98 (فوریه 2020) بروز پاندمی (همه گیری دنیای) این بیماری را تأیید کرد.
بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تا به امروز حدود 167 میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و بیش از سه میلیون و 470 هزار نفر نیز بر اثر بیماری کووید19 جان خود را از دست داده اند.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مسائل گوارشی از جمله علائم بیماری کووید 19 است. بیش از 80 درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می شوند.
جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هندوستان و آفریقای جنوبی که موجب افزایش سرایت، بیماری زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی های جدیدی را در دنیا به وجود آورده است.
منبع: جام جم آنلاین