توصیه های سازمان جهانی بهداشت برای تهیه غذای آماده در روز های کرونایی

به گزارش کلوب آگهی، سازمان جهانی بهداشت برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا برای تهیه غذا های آماده در روز های کرونایی توصیه هایی را ارائه نموده است.

توصیه های سازمان جهانی بهداشت برای تهیه غذای آماده در روز های کرونایی

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، با توجه به شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان سازمان جهانی بهداشت طی اطلاعیه ای خاطرنشان کرد که مهم ترین عامل پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، ماندن در منزل، شستشوی مداوم دست ها و مصرف غذا های خانگی است.

از آنجایی که تقریبا بیشتر ما زندگی مسالمت آمیز خود را با کرونا آغاز نموده ایم، ممکن است بعضی اوقات به مصرف بعضی از غذا های آماده علاقه نشان دهیم، به همین منظور سازمان جهانی بهداشت در مورد تهیه غذا های آماده توصیه های غذایی را ارائه نموده است که در ادامه می خوانید:

نکات طلایی هنگام خرید غذا

1- برای تهیه یا خرید غذا های آماده از بیرون منزل در ابتدا از شناسایی رستوران های تمیز اطمینان حاصل نموده و بعد از آن دستان خود را با آب و صابون یا مایع بشویید، در صورت نبود این امکانات حتما دستانتان را با الکل یا ژل های شستشو دهنده ضدعفونی نموده و سپس به تحویل غذا از رستوران مربوطه اقدام کنید.

2- غذا های خام ممکن است ناقل ویروس باشند، به همین دلیل قبل از خرید حتما از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید و تا زمان مهار کامل ویروس کرونا از غذا های کبابی مانند جگر، جوجه کباب و ... استفاده نکنید.

3- غذا ها حتما با حرارت حداقل 70 درجه پخته شوند و در دمای مناسب، یعنی بالای 60 درجه و پایین تر از 5 درجه نگهداری شوند، تا به این صورت از انتقال ویروس کرونا جلوگیری گردد.

4- حتما از آب و نوشیدنی های سالم بهره ببرید و از فروشگاه هایی که آبمیوه های آنان بهداشتی نیست به هیچ عنوان خرید نکنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 1 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cloobagahi.ir شناسه مطلب: 861

به "توصیه های سازمان جهانی بهداشت برای تهیه غذای آماده در روز های کرونایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های سازمان جهانی بهداشت برای تهیه غذای آماده در روز های کرونایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید