طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع

به گزارش کلوب آگهی، حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده های غذایی مان را گیاهی درست کنیم.

طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع

مواد لازم برای کشک بادمجان:

  • بادمجان: 8 عدد
  • کشک: 6 قاشق غذاخوری
  • مغز گردو خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز میانه: 2 عدد
  • سیر: 8 حبه
  • نعناع خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت کشک بادمجان:

1. بادمجان های سرخ شده را با گوشت کوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویه ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

2. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و 2 دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

3. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام 1 قاشق کنار بگذارید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 21 مهر 1400 بروزرسانی: 21 مهر 1400 گردآورنده: cloobagahi.ir شناسه مطلب: 1784

به "طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید