طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع
به گزارش کلوب آگهی، حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده های غذایی مان را گیاهی درست کنیم.
مواد لازم برای کشک بادمجان:
- بادمجان: 8 عدد
- کشک: 6 قاشق غذاخوری
- مغز گردو خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
- پیاز میانه: 2 عدد
- سیر: 8 حبه
- نعناع خشک: 3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت کشک بادمجان:
1. بادمجان های سرخ شده را با گوشت کوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویه ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
2. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و 2 دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
3. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام 1 قاشق کنار بگذارید.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 21 مهر 1400
بروزرسانی: 21 مهر 1400
گردآورنده: cloobagahi.ir
شناسه مطلب: 1784
به "طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید