طرز تهیه نون خامه ای خوشمزه خانگی

به گزارش کلوب آگهی، این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می گردد

طرز تهیه نون خامه ای خوشمزه خانگی

به گزارش خبرنگاران به نقل از پارسی دی

مواد لازم برای 5 نفر

مواد لازم نون خامه ای

آب 1 لیوان

کره 50 گرم

تخم مرغ 4 عدد

آرد گندم 200 گرم

وانیل 1/4 چایخوری

خامه قنادی 240 گرم

شکر 1/4 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری

دستور پخت

طرز تهیه نون خامه ای

برای تهیه نون خامه ای نارنجکی ابتدا که مواد را تهیه می کنیم کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط نرم گردد.قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و 1 لیوان آب را داخل آن می ریزیم و و کره را نیز اضافه می کنیم

و صبر می کنیم تا کناره های قابلمه آب آغاز کند به جوش ریز زدن و آرد را در همین لحظه اضاف می کنیم و حرارت را کم می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم،تا شبیه خمیر گردد و کم کم از قابلمه جدا گردد خمیر و با قاشق میان خمیر را باز می کنیم

و بعد خمیر را جمع می کنیم این کار را چندبار انجام می دهیم تا اگر آب اضافه هنوز دارد از بین برود،این کار را 2 الی 3 دقیقه روی حرارت کم انجام می دهیم و بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را در کاسه ای عظیم قرار می دهیم

تا خمیر از دما بیفتد و خنک گردد(خمیر نه خیلی سرد گردد چون دیر تخم مرغ در آن حل می گردد و نه گرم باشد که تخم مرغ ها پخته شوند)و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم و با همزن برقی می زنیم.اولین تخم مرغ را که اضافه می کنیم

و با همزن می زنیم خمیر تکه تکه می گردد اصلا نگران نباشید و به همزدن ادامه می دهیم و تخم مرغ دوم را اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم و تا تمام تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنیم و هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم

آن وقت سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم تا گرم گردد و بعد بکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و به خمیر می افزاییم و مجددا با همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم و ماسوره شکوفه را در قیف قرار می دهیم

و خمیر را در قیف می ریزیم و داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و ماسوره شکوفه می زنیم،البته باید دقت کنیم که با فاصله شکوفه ها را بزنیم چون زمان پخت نان ها پف می نمایند. سپس سینی فر را در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم

و ابتدا با 210 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه اجازه می دهیم تا نان ها بپزند و بعد روی 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا 20 دقیقه دیگر رنگ نان خامه ای ها طلایی گردد.ان گاه سینی را از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا نان خامه ای ها خنک شوند

و با چاقو یک برش کوچک ته نان خامه ای ها می زنیم و خامه فرم گرفته را داخل نان ها می ریزیم و به مدت 2 ساعت نان ها را در یخچال قرا می دهیم تا کمی نرم تر شوند و بعد بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظر نان خامه ای ها را می چینیم و نوش جان کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 بهمن 1399 بروزرسانی: 19 بهمن 1399 گردآورنده: cloobagahi.ir شناسه مطلب: 1245

به "طرز تهیه نون خامه ای خوشمزه خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نون خامه ای خوشمزه خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید