آشنایی با روش های درمان طبیعی و گیاهی کم خونی
به گزارش کلوب آگهی، 1- عسل: با خوردن عسل در مدت بسیار کمی به تعداد گلبولهای قرمز 25 - 8 درصد افزوده میشود.

2- پسته: پسته موجب افزایش خون می گردد.
3- فندق: فندق خون افزای خوبی است و رنگ چهره را می گشاید.
4- دمنموده برگ با پوست سبز گردو موجب افزایش تعداد گلبولهای قرمز می گردد.
5- عدس: یکی از مواد خوراکی افزایش دهنده گلبولهای قرمز خون است.
6- گیاه اشیرانت: برای برطرف کم خونی 6 گرم برگ و ریشه گیاه اشیرانت را در 200 سی سی آب جوش دم نموده و روزی 3 فنجان بنوشید.
7- گیاه اکلیپتا: برای درمان کم خونی 3 گرم گیاه اکلیپتا را در 300 سی سی آب جوش به مدت 5 دقیقه دم نموده و روزی 3 فنجان بنوشید.
8- بارهنگ: جهت درمان کم خونی بارهنگ را جوشانده پس از سرد شدن با عسل مخلوط نموده و 10 صبح و 5 عصر یک فنجان بنوشید و یا 5 گرم برگ پهن بارهنگ را در آب سرد ریخته 10 دقیقه بجوشانید و سپس 20 دقیقه دم کنیدو بعد از سرد شدن با عسل شیرین نموده و روزی 5-3 فنجان بنوشید.
9- بلوط: کسانیکه کم خون هستند روزی 1 عدد بلوط را به مدت 20 روز میل نمایند.
10- دارچین: دم نموده دارچین برای افراد کم خون مناسب است. هر بعد از ظهریک گرم دارچین را در 100 سی سی آب جوش دم نموده و بنوشند.
از مواد خوراکی دیگر می توان به این موارد اشاره نمود: نخود سبز ،زرد آلو ، گردو ، خرما ، شلغم ، کلم و خوراک جو.
گردآوری و نوشته شده توسط گروه هفت گنج - بر گرفته از کتب طب سنتی
منبع: هفت گنج