ورود و خروج خودرو با پلاک بین المللی با چه شرایطی امکان پذیر است؟

به گزارش کلوب آگهی، خودروهایی که برای خروج از کشور پلاک بین المللی دریافت نموده اند، برای ورود به داخل کشور باید گواهی ناجا مبنی بر فک و اخذ پلاک های تردد بین المللی را اخذ نمایند.

ورود و خروج خودرو با پلاک بین المللی با چه شرایطی امکان پذیر است؟

سال گذشته پلیس هدایت و رانندگی ناجا در خصوص استفاده از پلاک های بین المللی در داخل کشور، نامه ای به کانون جهانگردی و اتومبیل رانی ارسال نموده بود.

طبق این نامه و اعلام پلیس هدایت و رانندگی، تردد در داخل کشور با پلاک بین المللی صادره از سوی کانون جهانگردی و اتومبیل رانی برای مسافرت با اتومبیل های پلاک داخل به خارج از کشور، ممنوع است و این پلاک ها در داخل کشور جزو پلاک های غیرمجاز محسوب می گردد.

استان آذربایجان غربی 5 مرز زمینی (ارومیه، پلدشت، ماکو، خوی و پیرانشهر) برای ارتباط با کشورهای همسایه دارد؛ پلیس هدایت و رانندگی این استان اعلام نموده است که به دلیل مرزی بودن این استان، مالکین انواع وسایل نقلیه سبک و سنگین دارای پلاک بین المللی از این پلاک سواستفاده نموده در مرز فک پلاک نمی کردند و در داخل کشور با همان پلاک تردد می کردند.

طبق اعلام پلیس هدایت و رانندگی، باوجود برخوردهای قانونی با چنین خودروهایی، بعضی از رانندگان متخلف باز هم با استفاده از این پلاک ها، مرتکب تخلفات هدایت و رانندگی و جرایم اجتماعی شده و متواری شده اند و در واقع اعمال قانون برای رانندگان انجام نمی گردد؛ این امر سبب بروز نارضایتی عمومی می گردد و تاثیر منفی بر انضباط ترافیکی دارد.

طبق آنچه که در نامه پلیس هدایت و رانندگی به کانون جهانگردی آمده است، این کانون باید دستور لازم برای تعهد دریافت از مالکین این خودروها برای عدم استفاده از پلاک بین المللی در داخل کشور و همچنین سایر اقدامات پیشگیرانه را به منظور ارتقا انضباط اجتماعی، ایجاد رضایتمندی و اعمال قانون دقیق به متخلفین از مقررات راهور صادر کند.

به دنبال صدور این بخشنامه، مسئولان مناطق آزاد هم اخیرا نامه ای به گمرک ارسال نموده و در آن بخشنامه مربوط به پلاک های بین المللی را مورد توجه قرار داده، تاکید نموده اند که دستورات لازم در این زمینه را صادر نمایند و قبل از صدور اجازه ورود این خودروها به داخل کشور نسبت به اخذ گواهی ناجا مبنی بر فک و اخذ پلاک های تردد بین المللی اقدام نمایند.

همچنین گمرک باید قبل از صدور مجوز برای خروج از کشور باید نسبت به اخذ گواهی ناجا مبنی بر فک و اخذ پلاک گذر موقت خودروهای خارجی که به اعتبار کارنه دو پاساژ و یا پروانه ورود موقت وارد و پس از انقضای مهلت ورود موقت قصد خروج از کشور را دارند، اقدام کند.

منبع: کجارو / shahabtravels.com / خبرگزاری ایسنا
انتشار: 24 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cloobagahi.ir شناسه مطلب: 12

به "ورود و خروج خودرو با پلاک بین المللی با چه شرایطی امکان پذیر است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورود و خروج خودرو با پلاک بین المللی با چه شرایطی امکان پذیر است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید