توهم جدید اپوزوسیون ضد انقلاب درباره ایران؛ بالاخره هوا آلوده نیست یا آلوده تر است؟
به گزارش کلوب آگهی، فقدان هماهنگی و تمرکز دستگاه تبلیغاتی دشمن در این سوژه خاص، به نتیجه ای پارادوکسیکال و مضحک انجامیده است.

به گزارش، معضل آلودگی هوا و تعطیلی دنباله دار واحد های آموزشی در پایتخت و چند شهر دیگر، به دستمایه ای برای سوءاستفاده و فضاسازی دستگاه تبلیغاتی دشمن تبدیل شده و در عین حال فقدان هماهنگی و تمرکز رسانه های بیگانه در این سوژه خاص، به نتیجه ای پارادوکسیکال و مضحک انجامیده است.
خلاصه ماجرا از این قرار است که برخی رسانه ها و فعالان اپوزیسیون ادعا می کنند که تعطیلی مدارس و مراکز آموزش عالی در چند کلان شهر ایران، ناشی از آلودگی هوا نبوده و در واقع حاکمیت قصد دارد با بهانه ای دروغین، خیابان ها را خلوت و اعتراضات را کنترل کند!
همزمان، گروهی دیگر از رسانه ها و فعالان اپوزیسیون اصرار دارند که آلودگی هوا در شهر های بزرگ بسیار بالاتر از میزانی است که از طریق منابع رسمی اطلاع رسانی می شود و حاکمیت با پنهان کاری اجازه نداده است که مردم از این واقعیت آگاه شوند!
یعنی به زعم بلندگو های ضدانقلاب، هوای کلانشهر های کشورمان در آنِ واحد هم آلوده هست و هم نیست؛ بستگی دارد که با کدام یک از این دو حالت بتوانند به دروغ پردازی و شانتاژ علیه جمهوری اسلامی بپردازند!
منبع: جام نیوز
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان