خبرنگاران پنج هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی خمین زیر کشت بهاره رفت

به گزارش کلوب آگهی، خمین - خبرنگاران - مدیر جهادکشاورزی خمین گفت: پنج هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان بهار امسال زیرکشت انواع محصولات رفته که این سطح زیرکشت نسبت به مدت مشابه قبل آن چهار درصد افزایش دارد.

خبرنگاران پنج هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی خمین زیر کشت بهاره رفت

عباس ارشدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران اضافه نمود: بارندگی مطلوب بهاره و وجود منابع آبی ذخیره شده در قنات ها، چشمه ها، رودها و چاه های آب کشاورزی خمین عامل اصلی ترغیب کشاورزان برای افزایش سطح زیرکشت بهاره بوده است.

وی بیان نمود: انواع لوبیا با چهار هزار و 158 هکتار بیشترین سطح زیر کشت را در خمین به خود اختصاص داده است.

مدیر جهادکشاورزی خمین گفت: برداشت لوبیا در خمین از اواخر شهریورماه شروع می شود و انتظار می رود 11 هزار و 500 تن محصول از مزارع لوبیای شهرستان برداشت شود که این مقدار نسبت به پارسال پنج درصد رشد دارد.

ارشدی ادامه داد: میانگین تولید محصول لوبیای خمین در هر هکتار 2 تن و 700 کیلوگرم است و لوبیای این شهرستان از نظر کیفیت و میزان تولید این محصول در کشور مطرح است.

وی گفت: کشت لوبیا به عنوان یکی از مهمترین محصولات بهاره خمین محسوب می شود و این شهرستان قطب تولید این بنشن در کشور است.

مدیرجهاد کشاورزی خمین ذرت علوفه ای، پیاز ، سیب زمینی، و انواع صیفی را از دیگر محصولات بهاره این شهرستان بیان نمود و ادامه داد: پیش بینی می شود امسال از مجموع سطح زیرکشت بهاره این شهرستان 65 هزار تن انواع محصول تولید و به بازارهای داخلی و خارجی صادر شود.

وسعت اراضی قابل کشت در شهرستان خمین 72 هزار هکتار است که هر سال یک سوم آن در چرخه تولید محصولات بهاره و پاییزه قرار می گیرد.

شهرستان خمین دارای 14 هزار خانوار کشاورز است که مهمترین محصولات آن گندم، جو، سیب زمینی، پیاز و لوبیا است.

منبع: ایرنا
انتشار: 13 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cloobagahi.ir شناسه مطلب: 824

به "خبرنگاران پنج هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی خمین زیر کشت بهاره رفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران پنج هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی خمین زیر کشت بهاره رفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید